Neonskyltar

Sätt ditt varumärke i rampljuset! 

stadium outlet
bolist
blomsterlandet
best western

När du vill ha mer än bara en neonskylt, när du letar efter en strategisk samarbetspartner. Vårt engagemang sträcker sig bortom att enbart leverera skyltar, vi skapar en starkare koppling till ditt varumärke.

Passar alla miljöer

Våra neonskyltar är mångsidiga och passar lika bra både inomhus och utomhus. Mångsidigheten gör dem lika passande för personlig användning, som en unik inredningsdetalj eller för att lysa upp ditt varumärkesnamn. Neonskylten är det perfekta verktyget för att belysa och förhöja atmosfären.

Varumärkeskoppling

Neonskyltar ger en unik retrokänsla som människor älskar. Oavsett om du vill visa upp ditt företags slogan/logo eller skapa en helt ny design från grunden, kan våra neonskyltar formas och böjas för att uppfylla alla dina önskemål.  Vi kan skapa ett oändligt antal färger och nyanser för att passa din varumärkesidentitet.

Hållbar LED-teknik

Vi kombinerar den tidlösa känslan av neonskyltar med modern teknik genom att använda LED (Light-Emitting Diode)-belysning. LED-neon ger inte bara en autentisk känsla utan har också en lång livslängd och är extremt energieffektiv. Detta är särskilt värdefullt för företag som strävar efter att locka kvälls- och nattkunder, där neonskylten ska vara synlig och lysande hela dygnet runt.

IMG_6322

Neonskyltar med den senaste LED-tekniken

Neonskylten har en ikonisk form som genast väcker en nostalgisk känsla och kombinerar en traditionell charm med moderna designmöjligheter. Våra neonskyltar är fullständigt anpassningsbara, vilket ger dig friheten att skapa unika skyltar.

Hos oss kombinerar vi den klassiska neonskylten med den senaste LED-tekniken. Genom att använda LED (Light-Emitting Diode)-belysning, kan vi dessutom skapa och forma ett oändligt antal former och färger för att passa din varumärkesidentitet och din vision.

Med LED-belysning kan du vara trygg med en lång livslängd och enastående energieffektivitet. Vår teknik är inte bara miljövänlig utan också ekonomiskt fördelaktig, vilket ger dig en hållbar lösning och säkerställer att ditt varumärke skiner klart och tydligt under lång tid framöver.

Designa din unika neonskylt

Om du behöver hjälp med utformningen har vi tillgång till duktiga och erfarna originalare som ser till att dina budskap får rätt prägel och följer företagets profil.

Hos oss talar du med yrkesmän med stor kunskap och lång erfarenhet i branschen. Med gedigen grafisk erfarenhet hjälper våra kommunikatörer er att få rätt grafisk profil på era budskap. Vi skissar, gör original, hanterar bygglovsritningar och montageanvisningar, inklusive tillstånd för att sätta upp skylift, för att säkerställa projektet hela vägen i mål.

Välj Östgöta Neon. Vi engagerar oss i att stärka din visuella närvaro och låt oss tillsammans skapa en kommunikationsstrategi som bidrar till att skapa en stark och minnesvärd koppling till ditt varumärke.

Offert och pris anpassas efter behov. Ring oss för mer information.

IMG_6666

VÅRT GALLERI

Låt dig inspireras av våra tidigare uppdragsgivare och de projekt vi har genomfört.

IMG_6666
20221126_191841
IMG_6677
IMG_6324
20231205_124125
IMG_6322

Skapa din unika neonskylt idag

Offert och pris anpassas efter behov.
Ring oss för mer information.

Tidlös charm med moderna designmöjligheter

Neonskylten har genomgått en imponerande utveckling sedan sina tidiga dagar. I den snabbt framväxande världen av innovativ marknadsföring har neonskyltar återigen blivit en tidlös metod med förmågan att skapa ett minnesvärt intryck. Den ikoniska formen väcker en nostalgisk känsla, och med fullständigt anpassningsbara designmöjligheter är neonskyltar en investering som definitivt förtjänar din uppmärksamhet.

Neonskylten passar lika väl för utomhus- som inomhusmiljön och är ett perfekt verktyg om du planerar att skapa en unik atmosfär eller för att belysa inredningen.

Mångsidighet inomhus och utomhus

Genom att välja våra neonskyltar investerar du i en kreativ och effektiv marknadsföringsstrategi. Neonskyltar ger en unik retrokänsla som människor älskar. Oavsett om du vill återskapa din logotyp i strålande ljus, visa upp ditt företags slogan eller skapa en helt ny design från grunden, så kan neonskyltar formas och böjas för att uppfylla alla dina önskemål.

LED-teknik för lång livslängd

För en grönare och mer hållbar framtid för ditt företag är vår målsättning att erbjuda dig en neonskylt som inte bara är visuellt imponerande utan också miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig. Genom att använda LED-lampor istället för traditionella neonrör, minskar vi drastiskt energiförbrukningen. Detta minimerar den negativa miljöpåverkan och sänker ditt koldioxidavtryck avsevärt.

Det är ett kostnadseffektivt sätt att integrera miljövänliga alternativ i din verksamhet utan att kompromissa med synlighet och intryck.

Med våra neonskyltar tar du ett steg mot en bättre framtid, både för din verksamhet och för miljön.

FAQ

Vanliga frågor om neonskyltar