Om oss

neonskyltar kunder

En resa sedan 1967

Med över 40 års erfarenhet är vi stolta över att vara en av Sveriges mest etablerade skyltproducenter, med starka referenser från landets främsta varumärken.

Historien om Östgötaneon började 1967 i Norrköping, grundat av Flemming Hansen, Stig Söderberg och Rolf Nyström. Sedan dess har vi utvecklats och anpassat oss till marknadens behov. Vår resa präglas av engagemang och dedikation, och idag är vi känt som Östgöta Neon AB

Från lokal verksamhet till nationell täckning

Vi har specialiserat oss på att skapa unika skyltlösningar för både små butiker och stora butikskedjor, hotell, företag, flygplatser och flera av Sveriges mest framstående varumärken som Stadium, Best Western och Bolist. Vår styrka ligger i att erbjuda rätt produkt i rätt tid till rätt pris, och vårt fokus är att skapa skyltar som inte bara uppfyller grafiska identitetskrav utan också lyfter fram företagets varumärke på ett sätt som är unikt och minnesvärt.

IMG_3395

Vi skapar kommunikation

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals kunder med tusentals skyltar, bidragande till ökad försäljning och effektivare visuell kommunikation. Vi är inte bara en skyltleverantör – vi är ditt stöd, din partner och din utvecklare av skräddarsydda visuella lösningar. När du vill ha marknadens mest kompetenta partner som brinner för visuell kommunikation, står vi redo att ta ditt varumärke till nya höjder. Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera hur vi tillsammans kan stärka din kommunikation.

Kontakta oss idag och
sätt ditt varumärke återigen i rampljuset