Neonskyltar från Östgöta Neon

Neonskylten har genomgått en imponerande utveckling sedan sina tidiga dagar. I den snabbt framväxande världen av innovativ marknadsföring har neonskyltar återigen blivit en tidlös metod med förmågan att skapa ett minnesvärt intryck. Den ikoniska formen väcker en nostalgisk känsla, och med fullständigt anpassningsbara designmöjligheter är neonskyltar en investering som definitivt förtjänar din uppmärksamhet. Neonskylten passar lika väl för utomhus- som inomhusmiljön och är ett perfekt verktyg om du planerar att skapa en unik atmosfär eller för att belysa inredningen.

 

Varför välja våra neonskyltar?

Genom att välja våra neonskyltar investerar du i en kreativ och effektiv marknadsföringsstrategi. Neonskyltar ger en unik retrokänsla som människor älskar. Oavsett om du vill återskapa din logotyp i strålande ljus, visa upp ditt företags slogan eller skapa en helt ny design från grunden, så kan neonskyltar formas och böjas för att uppfylla alla dina önskemål. Denna kreativa frihet ger dig möjligheten att visualisera en neonskylt som sätter ditt varumärke i hjärtat av kunderna och skapar en stark koppling som varar över tid. Idag kombinerar vi den tidlösa känslan av neonskyltar med modern teknik genom att använda LED (Light-Emitting Diode)-belysning. LED-neon har en lång livslängd och är extremt energieffektiv. Dessutom kan LED-neon och LED-skyltar skapa ett oändligt antal färger och nyanser för att passa din varumärkesidentitet och dina estetiska önskemål. Här kan du se några av de skyltar vi har byggt tidigare åt kunder. Tillsammans kan vi skapa en unik och minnesvärd presentation samt ser till att du sticker ut i mängden. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att göra en egen unik neonskylt.

 

Ett miljövänligt alternativ som lyser dygnet runt

För en grönare och en mer hållbar framtid för ditt företag är vår målsättning att erbjuda dig en neonskylt som inte bara är visuellt imponerande utan också miljövänlig. Moderna neonskyltar använder energieffektiva LED-lampor istället för traditionella neonrör. Detta minskar drastiskt deras energiförbrukning och minimerar den negativa miljöpåverkan med ett betydligt lägre koldioxidavtryck. Detta är särskilt värdefullt för företag som strävar efter att locka kvälls- och nattkunder, där neonskylten ska vara synlig hela dygnet runt.

 

Neonskyltarnas historia och relevans

Historien om neonskyltar sträcker sig över årtionden och har gått igenom epoker av glans och bortglömdhet. Året var 1924 när neonet gjorde sitt spektakulära intåg på den svenska marknaden och Stockholm var den första staden som lystes upp, men snart följde Göteborg och Malmö efter. Under 1930-talet tog neonskyltningen verkligen fart och blev en integrerad del av stadens nattlandskap. Neonljusen användes inte bara för skyltar; de förstärkte också arkitekturen och silhuetterna på vackra stenbyggnader. Långa lysande neonrör monterades både horisontellt och vertikalt för att förstärka fasadernas uttryck under nattens timmar. Att klä in hela byggnader i neon var ingen ovanlighet, och på så sätt fungerade neonet också som gatubelysning när de konventionella lamporna inte räckte till.

 

Neonskyltarnas popularitet höll i sig under många år och nådde sin höjdpunkt på 1960-talet. Sedan började man anse att de var föråldrade och bytte ut dem mot billigare alternativ med lysrör och plastskyltar. Men på 1980-talet insåg allt fler företag att neonrör var ekonomiskt fördelaktiga och kräver minimalt underhåll i jämförelse med andra ljuskällor. Neonrören hade också en imponerande livslängd jämfört med traditionella glödlampor och lysrör.

Modern teknik &
fackmannakunskap

Leverans och kvalitet

Ritning & Orginal

Modern teknik & fackmannakunskap

När du väljer Östgötaneon får du en samarbetspartner med en frontposition inom den moderna tekniken. Men flotta maskiner skapar inga goda kundrelationer av sig själva. Det krävs mycket mer än så.

Vi lägger till engagemang, service och oöverträffad fackmannakunskap. Det absolut viktigaste i vårt samarbete är att du är nöjd med slutresultatet.Hos oss talar du med yrkesmän med stor kunskap och lång erfarenhet i branschen som kan ge råd när det behövs. 

Leverans och kvalitet

Med intresse för dina affärer kan vi se möjligheter, ge idéer och komma med förslag när så behövs.

Oavsett vilka av våra tjänster du väljer har du en och samma kontaktperson som ser till att du får rätt material för dina behov, levererat i rätt tid, till rätt pris.

Du är alltid välkommen att besöka oss på kontoret i Norrköping eller kontakta oss för ett möte så berättar vi mer. 

Ritning & Original

Med lång grafisk erfarenhet hjälper våra kommunikatörer er att få rätt grafisk profil på era budskap.

Vi skissar, gör original, bygglovsritningar och montageanvisningar för att säkerställa projektet hela vägen i mål.

Om du behöver hjälp med utformningen har vi tillgång till duktiga och erfarna originalare som ser till att dina budskap får rätt prägel och följer företagets profil.

Service - Kvalité - Kompetens

logo